Zelf songteksten schrijven

Songteksten schrijven

Songteksten schrijven lucht op.

In een ieders leven gebeuren er leuke en minder leuke dingen. Velen van ons piekeren zich suf over de minder leuke denken of denken juist terug aan de leuke dingen in het leven. Weer anderen schrijven dit alles op. Hieruit kunnen gedichten- en verhalenbundels ontstaan en soms… ja heel soms veranderen deze verhalen in songteksten. Het opschrijven van deze verhalen en gedachten leveren soms niet alleen een mooi verhaal op. Vaak geeft het opschrijven ook rust in je hoofd.

Erik is iemand die vaak situaties en gebeurtenissen met hun verhaal opschrijft.
Hieruit worden dan vaak weer songteksten geboren, zoals zijn eerste single “Mooie Meid“. Deze tekst vertelt het verhaal van een meisje die haar droomman heeft gevonden. Of het liedje “Mooier dan de Mona Lisa“. Deze wil iedereen duidelijk maken dat, ongeacht wat je van jezelf vindt, iedereen mooi is op zijn/ haar eigen manier.

Songtekst-dichter

Inmiddels heeft Erik al de nodige songteksten in de kast liggen die wachten op het juiste moment en de juiste persoon. Afgelopen jaar heeft producer Ger Oerlemans van Oerlemans Muziek Producties Erik benaderd voor het schrijven van een aantal teksten. De titel van een van deze teksten is “Gevangen”, een mooie power ballad over een persoon die zich gevangen voelt in een relatie en wanhopig probeert los te komen uit deze situatie.
Dit nummer en vele andere mooie composities liggen te wachten op de juiste zanger of zangeres om ze aan het grote publiek ten gehore te brengen.

Teksten op bestelling

Misschien heb jij zelf nog wel een verhaal of een melodie waarvoor je een songtekst zou willen laten schrijven.
Ondanks zijn hele drukke agenda en gewone kantoorbaan, kan je Erik hiervoor gewoon benaderen.
Dit kan door middel van het invullen van het contact formulier of door het nummer boven aan de website te bellen.